Höjdaren

I fredags åkte jag till stockholm..Det var Höjdaren som var orsaken till det.
Redan resa till Stockholm var kul. Jag och Madlena tog bilder och jämförde vilken av vår profil är bättre =)
   Den här eller den där?    

Sen måste vi köpa saker för seminariet. Så vi träffades Salam och handlade. Uff..Stockholm, innan jul,..det var inte så lätt. Det fanns människor överallt. Vi handlade på Åhlens city. Oj vilket labyrint är det. Vi ville gå ner till leksak departement som finns nere. Så tog vi trappor ner. Men det fanns inga leksaker där. Vi tog fel trappor. Då letade vi efter trappor upp så vi kunde ta andra trappor ner förhoppsningsvis till leksaker det här gången. Efter varje hörnet förväntade vi trapporna..så vi såg jätterolig ut när vi dök upp letande efter trappor och det fanns bara människor och böcker eller nåt annat.
Men vi hittade till slutet =)

Helen körde till stället. Wild race blev det. Människor bryr sig inte mycket om i vilket håll är det tillåtet att köra. Det är ju innan jul så det är tid av miracles =) Vi överlevde =) Så bra! För att vi fick uppleva mycket skratt de kommande dagarna. 
Det går inte beskriva hur Linnea och Salam är roliga. Med Salam skrattade jag nästan hela tiden.
Linnea var hur roligt som helst under olympiaden. Om ni behöver nån gäst från Australien, är det bara att ringa Linnea =) 
Jan var också kul! Har föreläste om EGTYF och han var BRA!!!!! Nu har UNF:are insett hur viktiga de är för EGTYF och hur EGTYF är viktigt för UNF. Hoppas det blir några utbyte projekter och seminarier och nån från UNF ska till Europa göra Europeiskt voluntär tjänst och tvärtom. Vi har mycket att lära sig från varandra.

Nu sitter jag hemma och jag ler fortfarande. Jag fick mycket energi och idér. Hoppas jag kan använda de i min organisation i Slovakien under den tiden jag är där.

Och JAG ÄLSKAR STOCKHOLM!!!!
 

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Man brukar säga att det bästa med att komma till Stockholm är när man får åka hem. Det ligger något i det. Stockholm är jättetrevligt, och vackert. Men att komma hem är ändå något speciellt.

2005-12-12 @ 21:10:25
Postat av: Kristina

Jag ville inte åka hem. Jag var där för kort tid kanske. Det var relativt varmt! Jag var där med trevliga människor. Så inget problem att stanna lite längre =)

2005-12-12 @ 21:15:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback