Om en kul måndag som började redan i lördags..

Igår var en kul dag igen. Det kanske börjar vara tråkigt för de som läser min blogg men inte för mig. Det är kul att ha det kul, eller hur?  =)

Min kul måndag började redan i lördags =) och fortsätte i söndags. Jag fick fotografera vår styrelese och några bilder ser verkligen bra ut. Sen spelade vi en match mot Nora och vi vann. Matchen var kanske lite tråkigt men ändå - vi vann =) Nästa gång måste vi spela annan musik innan matchen börjar för att i lördags somnade jag nästan på gund av vår musik som skulle peppa upp oss lite. Så monotont var det!

Efter matchen träffades vi igen. De så blev kvar i Örerbo alltså. Det var Andrey, Jan, Kadri, Pål Jostein och sen Fredrik, Inese, Madlena och jag. Och vi hade det himla roligt. Alla i min liten lägenhet. Jag började fota igen - bra att jag gjorde det. Nu tittar jag på bilder och saknar de alla men samtidigt är jag glad att jag känner dem. Så många människor och så litet kök som jag har..vi bestämmte oss att äta ute. Då gick vi, och satt och pratade mer än 2 timmar om allt möjligt. Vi hade jättebra diskussion om prostitution och porno. Jag är mot båda helt enkelt. Att legalisera prostitution är bara ett sätt att visa att samhälle stödjer den. Bättre än legalisera är att förbetra systemet så att man inte behöver det. Att kvinnor behöver inte sälja sig för att ha pengar och att män inte behöver sånt service. Som sagt..vi pratade om det 2 timmar. Jag tänker inte beskriva alla argumenter för att jag måste plugga nu. Jag kanske återkommer nån dag.
Sen kom vi tillbaka till min lägenhet och pratade mer. Vissa människor var lite trötta så gick de till sängen eller sovsäckar. Andreys buss gick kl. 3 så jag och Madlena fick vänta med honom och prata lite till.
Det betyder att jag inte fick sova så mycket jag ville men det vr värd det. På måndag åkte vi (Kadri, Jan, PJ och Inese) till Stockholm. Det var ganska häftigt. Ingenting specielt hände. Men bara den känslan att vara med de som jag tycker om är toppen! Jag ville veta om jag hade uppskattat de så mycket om vi hade varit varje dag tillsammans. Men jag tror (enligt min egen erfarenhet) att jag skulle göra det.

I Stockholm träffade vi
Åsa. Hon är bra! Hon var EGTYFs president från 1998 till 2004 och hon är en av de  människorna som orsakade att jag är med i EGTYF. Jag tror att jag inte hade börjat dricka alkohol om jag inte hade varit med EGTYF. Men jag kanske skulle inte bli så engagerad. Jag spelade min handboll och piano och var nöjd med mitt liv. Men sen insåg jag att man kan göra mer =) och då började det allt. Det också får mig att fundera om hur man påverkar sin omgivning utan att vara medveten om det bara med sin personlighet. Det är så stark och stor!!!!! I alla fall. Åsa fick jag krama och sen gick jag och Inese till en konference: Youth takes floor. Vi var inte målgruppet av konferensen men ändå fick jag några gånger förklara vad EGTYF är för organisation och det är bra. Människor skulle veta att vi finns. Och de vet det faktiskt =) På konferensen nämnde nån bara som en exempel att nykterhetsrörelsen i Sverige tillsammans med likadana organisationen i Europa samlas och påverkar på europa:s nivå. Wow! Det kändes bra att sitta där och lyssna och vara stölt over EGTYF =)

Efter konferensen träffade vi Jan och Anela. Med Anela får man skratta mycket! Hon är jättespecielt och roligt!
Sen åkte jag hem. Sov en timme på tåget och sen läste en bok. Missbruk och alkohol heter den. Intressant verkligen. Nu ska jag läsa mer och sen skriva en liten uppgift om den...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback